Дора помага на Диего и спасява Снежната принцеса

31634
 Дора помага на Диего и спасява Снежната принцеса
Снимка: Колибри

На 20 октомври излизат две от най-популярните и обичани книжки за Дора Изследователката. Този път в приключенията активно участва и нейният храбър братовчед Диего!

В „Дора помага на Диего“ бебето ягуар внезапно изчезва. Докато го търсят, Дора и Диего попадат на своите добри приятели Иса и Бени. Разбира се, Лисанко-Хитранко и тук ще се опита да погоди номер, но накрая мисията на добротворците ще се увенчае с успех.

Забавления, подаръци и първи думи на испански с Дора Изследователката!

На 12 април 2014 г., събота, от 11:00ч., Институт Сервантес-София, с любезното съдействие на издателство „Колибри” и Greenw...

Както подсказва заглавието, „Дора спасява Снежната принцеса“ предлага на малчуганите чудно приключение. Освен че ще спаси принцесата, Дора няма да позволи на вещицата да разтопи Снежната гора! Прекрасно илюстрирана книжка с интерактивна формула, подходяща най-вече за дечица от 3 до 7-годишна възраст.

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ взриви всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света.

Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

 

Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване

Българските почитатели на Мураками вече предвкусват насладата от съприкосновението с последния му роман. На 13 октомври излезе едно от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги