БЗМЦ: Апокалипсис

10813
БЗМЦ: Апокалипсис
Снимка: Egmont

Ноа и Сейди са срещали смъртта и тя не ги плаши. Лудостта обаче – да. Както и това да се загубят един друг. Но те няма да стоят настрана като безпомощни свидетели на невидим апокалипсис. Светът е унищожаван отвътре навън. Време е да отвърнат на удара. И ще дадат всичко от себе си, за да спрат братята Армстронг.

Но дали близнаците са най-големия им враг? Никой не знае каква е самоличността на Лир, сенчестия лидер на БЗМЦ. На чия страна са водили битка досега? Лудостта се разпространява като чума и едно нещо става ясно: Лир е в основата на всичко. И неговата игра не е честна.

Разнищи ме!

Джулиет е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби като нея и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от...

Майкъл Грант е автор е на бестселърите Gone, Eve and Adam, The Magnificent 12. Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Открийте го онлайн на www.michaelgrantbooks.co.uk.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги