Безкрайното море

28627
Безкрайното море
Снимка: Егмонт

На 4 октомври „Егмонт” ще издаде „Безкрайното море”, втората книга в научнофантастичната антиутопична трилогия от Рик Янси. Първата книга от нея – „Петата вълна”, превзе бестселър класациите още с излизането си в САЩ, а екранизацията ще се завърти по кината през 2016 г.

Да преживееш първите четири вълни е почти невъзможно. Но не и за Каси Съливан. В нейния свят обаче доверието, което някога е свързвало хората, вече не съществува. Петата вълна се надига и Каси, Бен и Рингър са принудени да се изправят срещу Другите, чиято крайна цел е изтребването на човешката раса.

Падение и подем

Третата книга във фентъзи трилогията Гриша излиза на 20 септември.Спиращ дъха финал на една красива и завладяваща история. Това е &bdqu...

Каси и нейните приятели не са виждали дълбините, до които Другите са се докосвали. Но и Другите никога не са си и представяли висините, до които човечеството може да достигне във финалната битка между живота и смъртта, надеждата и отчаянието, любовта и омразата.

„Безкрайното море” ще се появи на книжния пазар у нас едновременно в хартиен и електронен формат. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Рик Янси е роден и израснал във Флорида. Завършва английска литература в университета „Рузвелт” в Чикаго и 20 години работи като данъчен инспектор, преди съпругата му да го вдъхнови и окуражи да последва мечтата си. От 2004 г. е писател на пълно работно време. Автор е на 13 романа и автобиография. Книгите му носят не само международно признание, но и престижни литератури отличия.

Господарят Батистас и останалото

„Егмонт” издава „Господарят Батистас и останалото” от Костас Монтис. Това е единственият публикуван роман на пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com