Четвъртата част на трилогията "Милениум" излиза през август

18329
Четвъртата част на трилогията "Милениум" излиза през август
Снимка: Thinkstock

Четвъртата част на известната трилогия "Милениум", която пише шведският романист Давид Лагеркранц, излиза през август – десет години след смъртта на автора на трилъра Стиг Ларшон

Натоварен от издателство Норстед да продължи трилогията "Милениум", продадена в повече от 80 милиона екземпляра по света, Лагеркранц е работил упорито 18 месеца, от август 2013 до януари 2015. 

Детската книжка "Къде растат парите" дава знания, които ще са ни нужни цял живот

В България най-после се появи детска книжа с фокус върху една много важна сфера за съвременния човек, а именно финансовата грамотност. ...

В интервю за всекидневника "Дагенс Нюхетер" той казва, че е живял с интригата ден и нощ. Главната героиня, свръх надарената хакерка Лизбет Саландер, направо го обсебила, признава той. 

През февруари 2015 г. Лагеркранц изпраща окончателния ръкопис на издателите. Оттогава авторът, който спечели известност като биограф на футболиста Златан Ибрахимович, е в нервно очакване, пише БГНЕС.

Книгата, за която се знаят малко подробности, е озаглавена "Онова, което не ме убива". Тя ще излезе на 27 август. Правата за издаването й вече са продадени в повече от 40 страни. 

У нас издателство "Колибри" е взело правата за издаване на четвъртата част от поредицата на покойния Стиг Ларшон "Милениум".

Над 8 млн. лв. в книги трябва да се влеят в библиотеките в страната

Финансиране в размер на 8,22 млн. лв. през тази година трябва да бъде отделено за запасяване с книги в над 2800 обществените библиотеки...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com