Две нови книги на National Geographic Kids

27112
Две нови книги на National Geographic Kids
Снимка: Егмонт

„Тези завладяващи и изключително увлекателни заглавия ще очароват читателите,” коментират за поредицата „Всичко за...” на National Geographic Kids от School Library Journal. И не преувеличават ни най-малко.

Всяко от изданията съдържа над 100 изображения, кът на изследователя с истории и съвети от практиката, редица забавни факти, карти и информационни материали, фотографски диаграми.

Егмонт ще издава книги и списание "Междузвездни войни"

Издателство Егмонт ще издава книги и списание, вдъхновени от легендарната сага „Междузвездни войни”. Мощният бранд и Lucasf...

В тях се откриват галерия със снимки, любопитни сравнения, снимка от работния процес, интерактивен кратък речник и още много. Книгите със сигурност ще привлекат вниманието и разпалят въображението както на децата, така и не техните родители.

С „Всичко за динозаврите” читателите ще се запознаят с дългошиестите завроподи – най-големите сухоземни животни, стъпвали някога по повърхността на планетата. Ще изследват фосилните останки от древни същества и ще узнаят как динозаврите са отглеждали своите малки. След това ще могат да проверят знанията си, за да разберат дали вече могат да се нарекат експерти по динозаврите.

Благодарение на „Всичко за митологията” младите приключенци ще имат възомжност да „яхнат” летящия кон Пегас към дома на Олимпийските богове или да се сражават редом с могъщите богове на викингите. Ще се потопят в историите за чудовища и вълшебни същества, а после ще могат да тестват митичните си познания, за да разберат какво са научили.

Фор - един избор ще го освободи...

Две години преди Беатрис Прайър да направи своя избор, шестнадесетгодишният син на лидера на Аскетите избира същия път. Преминаването н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com