Дъщерите на Снежанка и Злата кралица обединяват сили в "Най-грозната от всички"

18695
Дъщерите на Снежанка и Злата кралица обединяват сили  в "Най-грозната от всички"
Снимка: Egmont

Издателство „Егмонт” представя „Най-грозната от всички” от Шанън Хейл, втора книга в поредицата „Евър Афтър Хай”. Романът ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 5 септември.

„Най-грозната от всички” е част от нов проект на компанията Mattel, който включва още играчки и анимационни филми. „Кралско добро забавление”, описват поредицата книги от Kirkus Reviews.

ЕГМОНТ издава обновените официални наръчници за игра в световната гейминг сензация Minecraft

От първи септември 2015 г. на българския пазар ще могат да се открият обновените официални наръчнци Minecraft. Това са „Minecraft...

Огледалце, огледалце от стената...

Наближава Денят на наследството, в който учениците от „Евър Афтър Хай” трябва да дадат обет, че ще следват стъпките на приказните си родители. Рейвън, дъщерята на Злата кралица, отказва да подпише Книгата на легендите, отхвърляйки своята съдба и излагайки всички останали на риск.

Епъл, дъщерята на Снежанка, не иска да приеме, че Рейвън е просто една непрекъснато създаваща проблеми бунтарка. Но изборът на Рейвън означава, че Епъл може никога да не получи отровната ябълка, принца и кралството, които ѝ се полагат.

Между дявола и желанието

Дамите не спират да обсъждат възхитителния, порочен Джак Доджър – някогашен крадлив уличен разбойник, сега богат собственик на на...

Внезапна опасност надвисва над Маделин от Страната на чудесата и сега Рейвън и съперничката ѝ ще трябва да съберат враждуващите лагери. Дали ще успеят да сложат край на своите противоречия или ще отнемат щастливия край на всички веднъж завинаги?

Шанън Хейл е една от най-продаваните авторки на New York Times с шест романа за тийнейджъри. Писателката и съпругът ѝ живеят близо до Солт Лейк Сити, Юта, с четирите си малки деца и домашния си любимец – малко пластмасово прасе.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com