ЕГМОНТ издава обновените официални наръчници за игра в световната гейминг сензация Minecraft

11632
ЕГМОНТ издава обновените официални наръчници за игра в световната гейминг сензация Minecraft
Снимка: Егмонт

От първи септември 2015 г. на българския пазар ще могат да се открият обновените официални наръчнци Minecraft. Това са „Minecraft: Наръчник за начинаещи”, „Minecraft: Наръчник за работа с червен камък”, „Minecraft: Наръчник за водене на битки” и „Minecraft: Наръчник по строителство”.

Обновените издания са с увеличен брой страници и разработени ексклузивно с Mojang/ Microsоft, както и с участието на заклети фенове на играта. Издаването им е в синхрон с динамиката на развитие в дигиталната среда и непрекъснатите промени, които възникват в тези условия.

Между дявола и желанието

Дамите не спират да обсъждат възхитителния, порочен Джак Доджър – някогашен крадлив уличен разбойник, сега богат собственик на на...

За 10-те месеца от издаването си четирите официални наръчника се утвърдиха и в България като ценен помощник за всеки, решил да усъвършенства уменията си за игра в необятния виртуален свят на Minecraft. Неизменно в класациите за най-продавани тийн книги в страната, те са предназначени за деца на възраст над 9 години и предлагат безспорно полезни съвети от експерти по Minecraft, сред които и от създателя на играта – Ноч.

Minecraft: НАРЪЧНИК ЗА НАЧИНАЕЩИ

Книгата е предназначена за тези, които за първи път навлизат в играта и се озовават сами в мистериозен нов свят, изпълнен с опасности. Имат няколко минути да намерят храна и подслон, преди слънцето да залезе и да се появят страшните чудовища, които ги преследват. Няма страшно! „Наръчник за начинаещи” ще спаси живота им, като предостави незаменими знания, които ще им помогнат с лекота да стигнете до следващото ниво.

Minecraft: НАРЪЧНИК ЗА РАБОТА С ЧЕРВЕН КАМЪК

Тази книга ще помогне на феновете да усвоят един от най-комплексните елементи в Minecraft – червения камък и свързаните с него вериги, ретранслатори и механизми.

"Свързани" - четвърта книга в поредицата "Заплетени"

През по-голямата част от живота си никога не съм си представял, че ще се оженя. Но Кейт направи невъзможното – промени ме. Мисля,...

Minecraft: НАРЪЧНИК ЗА ВОДЕНЕ НА БИТКИ

Официалният „Minecraft: Наръчник за водене на битки“ ще запознае феновете с всичко, което трябва да знаят, за да се защитят от враждебно настроени чудовища и други играчи. От книгата те ще научат как да строят укрепления, да правят брони и оръжия, да залагат капани, да побеждават врага в ръкопашен бой и да оцеляват в Ада и Края. Ценните съвети, предоставени от експерти на Minecraft, ще им помогнат бързо да се превърнат в страховити воини!

Minecraft: НАРЪЧНИК ЗА СТРОИТЕЛСТВО

Няма нещо, което да не може да се построи в Minecraft! Но откъде да започне човек с толкова много възможности? И как да достигне до творческите висоти на експертите? Официалният „Minecraft: Наръчник по строителство“ е пълен със съвети и указания стъпка по стъпка от екипа на FyreUK – специалисти в изграждането на конструкции. С помощта му и с малко старание всеки може да се научи да конструира дворци, мостове, кораби, летящи острови и влакчета на ужасите. Освен това наръчникът съдържа и някои от най-внушителните строителни творения на фенове от общността на Minecraft.

За Minecraft

"Егмонт" издава бестселъра "Фенка" от Рейнбоу Роуъл

Кат е фенка на Саймън Сноу. Е, всички го харесват, но за Кат да е фен е нещото, в което е наистина добра. Заедно с близначката й Рен са...

Minecraft е независима видеоигра от типа sandbox (вид игра с минимални ограничения за играчите – те се движат свободно и имат възможност да променят виртуалния свят), създадена през 2009 г. от шведската компания Mojang. Играта е фокусирана върху създаването и изграждането на конструкции от различни по вид блокчета в 3D свят. В публичната си версия тя има два основни режима на игра. В Творческия режим (Creative) играчът разполага с неограничени ресурси за създаване и проучване. В режим Оцеляване (Survival) играчът трябва да набавя ресурсите си сам и да се грижи за своето здраве и живот, като се защитава от неприятели. Съществуват и други режими – Hardcore, Adventure, Spectator.

Към февруари 2015 г. продажбите на Minecraft версията за компютри надхвърлят 18 милиона. Общо за всички платформи към края на юни 2014 г. са продадени почти 54 милиона игри, което категорично я определя като най-продаваната игра на всички времена. По данни от февруари 2015 г. на Newzoo, независима компания за маркетингови проучвания в областта на гейминг индустрията, Minecraft е най-популярната игра и в You Tube - 96,6% от гледанията на геймниг видеа в социалната мрежа за видеосподеляне са на Minecraft.

През септември 2014 г. става ясно, че Microsoft придобиват Mojang срещу 2,5 милиарда щатски долара

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги