"Изгубен океан" - приключение с цветове и багри

10663
"Изгубен океан" - приключение с цветове и багри
Снимка: Софтпрес

В края на октомври на български език ще излезе и третата рисувателна книга на шотландската художничка Джохана Басфорд, автор на бестселърите „Тайната градина“ и „Омагьосанта гора“.

Новото заглавие е „Изгубен океан“, а премиерата на българското издание ще бъде на 27 октомври, когато книгата излиза в цял свят.

Обичате ли да рисувате?

Поредицата „Обичам да рисувам“ преоткрива магията на черно-белите илюстрации. Всяка книжка съдържа инструкции стъпка по ст...

„Изгубен океан“ разкрива тайнствени дълбини, където са скътани коралови градини, чудати морски обитатели и отломки от потънали кораби. Страниците й са приютили безценни съкровища – детайлни илюстрации, които подмамват читателя да ги оцвети, като развихри въображението си.

За Коледа пък всички почитатели на оцветяването ще се изправят пред ново креативно предизивикателство – да създадат сами коледните си картички, защото освен „Изгубен океан“, Софтпрес ще издаде и двете колекции с пощенски картички по първите книги на Басфорд.

Книгите с картички „Тайната градина“ и „Омагьосаната гора“ съдържат по 20 от най-красивите и предпочитани дизайни от съответното издание и ще бъдат отпечатани на подходящ плътен картон. Всичко, което трябва да направите е да оцветите илюстрацията в предпочитаните от вас цветове, да залепите марка и надпишете адрес, и да я изпратите на любим човек.

Джохана Басфорд е Първата дама на новото поколение създатели на арт книги, а новаторският й стил преобрази завинаги книжната индустрия. „Тайната градина“ и „Омагьосаната гора“ промениха смисъла на думите арт терапия, рисуване за релаксация и книги за оцветяване и се превърнаха в световен феномен с многомилионни тиражи.

"Обещание" - те щяха да са идеалната двойка, ако не бяха най-добри приятели…

Линдън и Стефани са млади, красиви и винаги готови за приключения. Приятелството им може да устои на всичко - включително и на взаимнот...

Една от първите илюстрации от „Изгубен океан“ може да бъде свалена от сайта на авторката като подарък за верните почитатели на адрес: http://bit.ly/LostOceanColourSheet Оцветете я и споделете своя поглед към недрата на океана с хаштаг #lostocean в социалните мрежи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги