Книги сърце от серията "Специален подарък"

54415
Книги сърце от серията "Специален подарък"
Снимка: Инфодар

Новите книги сърце от серията „Специален подарък” включват четири луксозни книги подарък за специални хора. „Специален подарък за моята Майка”, „Специален подарък за моята Дъщеря”, „Специален подарък от Любов”, „Специален подарък с Усмивка”, изразяват онези важни емоции от живота, които искаме да изкажем на нашите близки, но невинаги намираме подходящите думи.

Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозните книги сърце, които нежно се отварят и затварят посредством панделка, от серията „Специален подарък”. Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот, признателността и почитта пред безусловната любов и подкрепа на майката, пламенното чувство на гордост и възхищение от топлината на любяща дъщеря, усмивката, която осветява душите ни и сътворява чудеса . Всяко от заглавията носи едно основно простичко послание: „Обичам те” и „Благодаря ти за всичко”.

Нови книжки от поредицата "Специален подарък"

ИК „Инфодар” в партньорство с Helen Exley Giftbooks®Серията „Специален подарък” включва още четири нови заг...

„Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.

Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение във формата на сърце и нежно завързана панделка, създаваща впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични фотографии на Ричард Ексли.

На първата страница на всички книжки от поредицата може да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.

Дъщерята променя нашият живот завинаги, тя е чудото на живота. Ние се чувстваме така пламенно горди, така изпълнени с възхищение пред съвършенството – любяща дъщеря.Тази книжка е най – искрено пожелание за щастие на родител към своята дъщеря. Този малък подарък казва „Благодаря, че осмисли дните ни и превърна дома ни в калейдоскоп на щастието. Бъди благословена.”

Борковите патила. Звездни капитани

Борко и сестричката му Галка ще открият нови приятели в пътешествието си в  „Звездни капитани” – втората книжка ...

 

Майката, винаги мила, винаги усмихната, винаги търпелива. Тя е твоят личен финансов съветник, медицинска сестра, закрилница, правен консултант, икономка, готвачка и най-добра приятелка.

Тази красива книжка подарък е знак за благодарност, признателност и почит към Майката, към нейната безусловна любов, вяра в нас и подкрепа.

 

Оцелей, както можеш! Съобщи, каквото можеш!

Добрата новина – оцеляхме! Лошата – те също! Годината е 2014. Зомби апокалипсис залива света, след като „лек за обик...

Любовта е вълшебство, топлина, която ни вдъхва живот. Любовта е всичко – от безумна страст до безгранична доброта. Всеки е благословен, когато обича и е обичан – най-ценното нещо на света.

Тази книжка е идеалният подарък за специалния човек, който осмисля живота ни, изпитваме най-нежни чувства, обичаме безгранично.

„Обичам те”, изписвали са безброй хора през вековете по хиляди различни начини. Тази колекция съдържа уверения в чиста любов от известни личности като Софокъл, Жак Превер, Пол Елюар, Джалал Руми и много други млади, оглупели от любов или верни до гроб хора, посветени на своята любов.

 

Изкуството на предимството

„Изкуството на предимството” - интерпретация върху древния трактат „Тридесет и шест стратегеми”, представя нов ...

Усмивките са като слънчеви лъчи. Те са красиви и носят мигновено

щастие. Кой може да устои на една топла и сърдечна усмивка?

Тази книжка е прекрасен комплимент за всеки, на който искаме да кажем „Усмихни се и започни денят с нежност и разбиране.”

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com