Красота

28093
Красота
Снимка: Хермес

Дина Кейн израства в бедно семейство, което едва свързва двата края. Баща й загива при трудова злополука. Майка й получава голямо обезщетение, но не дава и цент на дъщеря си. Седемнайсетгодишна, Дина е принудена сама да изкарва прехраната си като сервитьорка в кафене. И се научава да разчита единствено на себе си.

Дина се влюбва в чаровния студент Едуард Джонсън, син на влиятелен банкер с амбиции в политиката. Едуард я прелъстява, за да се хвали пред приятелите си. За отмъщение тя спи с баща му. И разрушава привидно идеалното семейство Джонсън. Едуард се заклева, че ще я накара да си плати.

Краят е вечен от Ванина Божилова и Евгения Танева

Дванадесетокласничките Ванина Божилова и Евгения Танева представят втората част от дилогията „Господарката на седемте камъка&ldqu...

Амбициозната млада жена напуска кафенето и започва работа в неугледен магазин за козметика. Тя работи неуморно по шест дни в седмицата. Благодарение на вродения й усет към красивото магазинът скоро се превръща в предпочитано място за пазаруване на жени от всички възрасти. Но за Дина красотата е повече от бизнес. Тя е броня, която я защитава от външния свят.

Дина смята, че най-доброто отмъщение е да успее без чужда помощ. Но тя не е предвидила призраците от миналото, които се появяват отново в живота й...

Луиз Бегшоу е една от най-известните британски авторки на чиклит романи. Едва четиринайсетгодишна, тя пише за в. „Таблет“, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Тя е бивш президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двайсет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртеймънт Интeрнешънъл, където работи с рокендрол групи. Луиз е автор на шестнайсет романа, които се превръщат в бестселъри. Бегшоу се занимава с благотворителни организации, които подкрепят бездомните и болните от СПИН.

След деветгодишен брак се развежда с първия си съпруг, от когото има три деца, защото се влюбва в известния музикален продуцент Питър Менш. Любовта я кара да изостави кариерата си във Великобритания и да се установи в САЩ, където продължава да работи над книгите си. „Красота“ е първият й роман след двегодишно затишие, който се радва на огромен читателски интерес.

Изкуството да не си вгорчаваме живота

На 19 септември излиза „Изкуството да не си вгорчаваме живота“ на Рафаел Сантандреу. Книгата ще ви запознае с различни техн...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com