Мамка му… и крава!

42732
Мамка му… и крава!
Снимка: БАРД

Елси Бовари е крава, при това доста щастлива – прекарва своите дълги лениви дни в похапване, дрямка и бъбрене с най-добрата си приятелка Малъри.

Една вечер Елси и Малъри се измъкват от пасището. Малъри иска да флиртува с биковете, докато Елси се отправя към къщата на фермера. През прозореца вижда семейството му, седнало пред Бога Кутия – и Богът Кутия показва нещо, наречено индустриална месодобивна ферма, което разтърсва света на Елси из основи.

Крадецът на икони

Алек Невала-Лий се появява гръмко на портата с роман, който е колкото завладяващ, толкова и провокативен!     &nbs...

Има само едно решение – бягство към някой по-добър, по-безопасен свят. Оформя се шарен екип: Елси, Джери... извинете... Шалом (раздразнително, четящо Тората прасе, приело наскоро юдаизма) и Том, очарователен (поне в собствените му представи) пуяк, който не може да лети, но умее да борави с айфон – с клюна си. Снабдени с откраднати паспорти и импровизирани човешки дегизировки, тримата се отправят към летището.

Елси е остроумен, увлекателен разказвач, който прави препратки към попкултурата. Том – който в края на краищата се научава да лети (така да се каже) – раздава психиатрични съвети с германски акцент, а Шалом, отхвърлен от новопридобитите си сънародници в Ерусалим, в крайна сметка неволно помирява израелци и палестинци. Чаровните герои на Дейвид Духовни сочат пътя към разбирателство и толерантност, от които толкова много се нуждае светът днес.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги