Миньоните - "Пътят за Злодейкон" – книга със стикери

10310
Миньоните - "Пътят за Злодейкон" – книга със стикери
Снимка: Колибри

Готови ли сте да поемете на автостоп? Чудесно, защото на страниците на тази книжка ще намерите много забавни занимания, а Кевин, Стюарт и Боб ще ви пренесат в света на миньоните. Да не говорим за купищата стикери!

А искате ли да се преборите за работа при Скарлет Омъртвил? Трябва само да вървите, да тичате, да пеете, да ликвидирате останалите кандидати за поста и да грабнете рубина. Когато стигнете до Злодейкон, ще намерите толкова много страхотни злодеи. Как мислите, кого ще си изберат миньоните за нов господар? Използвайте стикерите, за да помогнете на миньоните да се запознаят с лошите момчета!

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците!

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците! От днес може да намерите първата книжка с най-шантавите анимац...

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Имат различни имена - Дейв, Карл, Стюарт, Боб. Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив - ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия... Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие!

Миньоните (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера се състоя на 10 юли 2015 година. Съдържанието на книжките с новите анимационни звезди съответства на съдържанието на филма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги