Моята първа книжка с пъзели

14615
Моята първа книжка с пъзели
Снимка: Колибри

Една уникална книжка с пъзели, подходяща за дечица, навършили 3 години!

Знаете ли къде се поставят парченцата от пъзела? Сглобете всеки от петте пъзела! Ползвайте изображението под всеки пъзел като ориентир, за да наредите парченцата от пъзелите в книжката. После прочетете историите и се забавлявайте със случките в тях!

Дора помага на Диего и спасява Снежната принцеса

На 20 октомври излизат две от най-популярните и обичани книжки за Дора Изследователката. Този път в приключенията активно участва и ней...

Ето го и първото пъзел предизвикателство: Дора и Ботичко строят пясъчен замък на плажа. Ботичко помага на Дора, като събира красиви раковини за украса на замъка. Как мислите, колко раковини е намерил Ботичко?

Проектът Дора Изследователката

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. 

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.

"Недосегаемият" - едновременно трилър и хаплива социална комедия

„Недосегаемият“ (1997 г.) е поредният литературен връх, който утвърждава Банвил като най-големия жив писател на Ирландия. И...

Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com