"Наръчник за оцеляване в живота" - подгответе се за своето собствено велико приключение!

28591
"Наръчник за оцеляване в живота" - подгответе се за своето собствено велико приключение!
Снимка: Вакон

 След феноменалния успех на автобиографията „Кал, пот и сълзи“ и „Оцеляване в дивата природа: най-добрият наръчник за живот в пустошта“, това е трета книга на Беър Грилс, която излиза на български език. Този път обаче е време за оцеляване не само в амазонската, но и в градската джунгла.

Ако има човек, който знае как да постъпи във всяка екстремна ситуация, това е именно Грилс. Дали сам под изгарящото слънце на Сахара, опасно близо до кратера на действащ вулкан, или насаме с дивата природа, Беър Грилс знае какво да прави. След десетките успешни епизоди на „Оцеляване на предела” и множеството опасности, които е преодолял, сега авантюристът за първи път споделя житейските уроци, които е научил по възможно най-трудния начин сред едни от най-суровите места на земята – да сграбчваш възможността при всеки удобен случай, да се изправяш пред опасността лице в лице и да се доверяваш на инстинктите си. Грилс ни разказва историите, които го вдъхновяват в личен и професионален план. Споделя ни собствените си житейски повели, към които се придържа твърдо. И ни учи:

"Речни чудовища" от Джереми Уейд: История за обсебеност, приключения и много големи риби

Това е истински разказ за създания с митологичен статус, много от които с репутация на човекоядци и канибали. Истории за африкански шам...

Как да продължим напред, когато всички обстоятелства са срещу нас?

Как да вдъхновим екипа си да ни следва въпреки очевидните опасности?

Кои са най-важните умения, които трябва да добием, за да развием докрай потенциала си?

"Около света за 80 дни" - правилата са прости, но нищо друго в това пътуване няма да е такова

Следвайки маршрута на героя на Жул Верн от едноименната книга, Палин потегля от същия Реформаторски клуб в Лондон с намерение да обикол...

Кои са трите ключови качества, които винаги ще са ни от полза?

Какво се крие зад израза „Пътувай до Ню Орлиънс... всеки ден” и защо точно до тази дестинация?

Историите на Беър Грилс са колкото интересни, толкова и полезни. Учат ни, че всички ние сме способни да живеем по-смело, отколкото си мислим и междувременно да се забавляваме.

Беър Грилс отново ще оцелява по Discovery

Феноменалният Беър Грилс се завръща в ефира на Discovery Channel с напълно новото предаване „Беър Грилс: Оцеляващи на предела&rdq...

Време е за вашето собствено велико приключение! Само сега издателство „Вакон” ви дава възможност да закупите тази изключителна книга с 10% отстъпка и безплатна доставка за цялата страна.

Познаван и обичан от милиони – заради документалната му поредица за приключения по целия свят „Оцеляване на предела“, като популярен автор на книги за оцеляване, или пък като Главен скаут на Английската асоциация на скаутите – Беър Грилс е оцелял в ситуации, в които малцина биха се осмелили да попаднат. Автор е на над десет книги и като бивш член на Британските специални въздушни части е обявен за почетен лейтенант в Кралския флот. Продължава да ръководи уникални експедиции до най-отдачелените и опасни кътчета на Земята, като тези мисии са набрали над милион и половина британски лири за благотворителност за деца. Беър наскоро стана най-младият Главен скаут на Английската асоциация на скаутите, което го прави главен скаут на 28 милиона скаути по целия свят. Живее със съпругата си Шара и тримата им сина – Джеси, Мармадюк и Хъкълбери, в холандска лодка в Лондон и на малък отдалечен остров на брега на Уелс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги