Нека отбележим Международния ден на детската книга с приказка в ръка

24887
Нека отбележим Международния ден на детската книга с приказка в ръка
Снимка: Фют

Всеки ден е прекрасна възможност да срещнем децата с хубавата книга. Но 2 април е специален – Това е рожденият ден на големия приказник Ханс Кристиян Андерсен.

В навечерието на празника издателство „Фют“ издаде нова чудесна книга с приказки. Със своите симпатични и весели герои тази книга със сигурност ще се превърне в семеен любимец. Всяка от приказките е илюстрирана от различен художник и носи определено послание. Героите са различни животни. Някои от тях живеят в пустините, други в горите, а трети отдавна са изчезнали. Те са заобиколени от добри и верни приятели.

Приказки от вълшебната гора: Драконите

В новата книга от поредицата за вълшебната гора ще се запознаете с много дракони, които макар и малко грозновати и свадливи, ще ви стан...

Причините приказките да ни въздействат е, че неусетно се идентифицираме с главния герой. Всички искаме да бъдем и по-силни, и по-мъдри, затова е толкова лесно да потънем в света приказките. Ние сме израсли с приказки и независимо дали го осъзнаваме, или не те са изиграли изключително важна роля в оформянето на ценностите и убежденията ни. Приказката е оазис, но не в смисъл на бягство, а като майчина прегръдка. Когато си израсъл в любов си по-склонен да стъпиш на краката си, да различаваш добро и зло. Приказките от новата книга на „Фют“ не са традиционните класически приказки, но със сигурност ще станат любими на децата и техните родители – с чудесни илюстрации и забавен текст.

А и едва ли има по-естествен начин за отбелязване на празника на детската книга – да почетем заедно и да превърнем това в семеен празник и традиция, която децата ни да предадат на своите деца.

 

 

Коледна книга с весели разказчета и четири коледни мелодии

Хо! Хо! Хо! В небето прелита шейна с с елени. Препълнена с подаръци! Дядо Коледа пристига! Той бърза да раздаде подаръците, защото е...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги