"Носи само колкото можеш" - 98 основни съвета и техники за откриване на вътрешна сила

43193
"Носи само колкото можеш" - 98 основни съвета и техники за откриване на вътрешна сила
Снимка: Егмонт

Егмонт представя изданието на „Нешънъл Джиографик” „Носи само колкото можеш” от Джанис Холи Бут.

Колекцията й от интригуващи пътеписи ще поведе читателите през четири ключови състояния на личността и духа, станали основа на живота й: смелост, усамотение, самонаблюдение и решимост, и ще им помогне да открият собствената си вътрешна сила.

Единствената

„Егмонт” издава „Единствената” от Кийра Кас, третата и последна книга в романтичната фентъзи поредица „Из...

Изданието излиза на 30 август едновременно в хартиен и електронен вариант. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

 Да избереш да пътуваш сам, не е решение, до което повечето от нас достигат естествено. Така е, понеже това означава да се изправиш очи в очи със страховете си – със страха от рискове, със страха от непознатото и най-вече със страха да останеш сам със себе си. Но след пет години пътувания сама и след много, разширяващи мирогледа приключения, Джанис Холи Бут разбира, че тази смела крачка й е позволила да открие каква е тя дълбоко в себе си, какво е най-важното в живота й и на какво наистина е способна, когато се окаже на непознато място.

Безсрамно напористата и брутално откровена, Бут се определя като „средностатистическа работеща жена, която няма голямо наследство, от което да черпи нито допълнителен доход, нито дори някакви особено добри умения за оцеляване”. В „Носи само колкото можеш” авторката стъпка по стъпка разкрива защо да оставиш всичко и всички зад себе си за няколко дни (или повече) е най-добрият начин да достигнеш до вътрешната си сила, увереност и себепознание.

Тази книга е перфектното вдъхновение за всички, които носят в себе си желанието да поемат на път сами. Тя ще им помогне да излязат от зоната си на комфорт и да живеят живота си пълноценно.

"Егмонт" издава нови заглавия в романтичната си издателска линия

Нови предложения в романтичната линия на „Егмонт” ще могат да се открият в хартиен и електронен формат от 30 август 2014 г....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com