Нова поредица енциклопедии за най-малките

21338
Нова поредица енциклопедии за най-малките
Снимка: Фют

Тайните на света вече са достъпни и за най-малките. Защо? Какво? Как? - ще научите от новите енциклопедии – забавно приключение в света на знанията. Книгите от новата поредица на издателство „Фют“ дават първи познания за околния свят и отговарят на многобройните въпроси, които задават децата. Така те правят връзка между отделните явления и разбират, че нещата не се случват чрез магия. Родители и педагози могат да разширят съдържанието чрез допълнителни въпроси и обяснения по илюстрацииите.

„Какво става в тъмното?“, „Растенията“ и „В гората“ са първите три от поредицата енциклопедии, предназначени за най-малките. Ясните, кратки и достъпни текстове развиват любознателността на децата и обогатяват речта.

Невероятната история на Адолфус Типс

През 1943 година четири години след началото на Втората световна война, съюзническите войски се подготвят за десант в Нормандия. Никога...

Съдържанието на книгите е съобразено с възрастта и малките изследователи могат да научат какво представляват растенията, какво виждаме в тъмното, какво може да намерите в гората и много други интересни неща. Опростените информативни илюстрации, повдигащите се капачета на всяка страница увличат в търсене на отговорите и превръщат четенето и ученето в игра и забавление. Удобният формат е идеален за пътуване и дава възможност за интерсни находки и наблюдения на място.

Открийте света докато играете!Подарете на детето си знания, които то ще приеме с удоволствие!

 

 

Приказки от вълшебната гора: Драконите

В новата книга от поредицата за вълшебната гора ще се запознаете с много дракони, които макар и малко грозновати и свадливи, ще ви стан...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com