Нови книжки от поредицата "Специален подарък"

66020
Нови книжки от поредицата "Специален подарък"
Снимка: Инфодар

ИК „Инфодар” в партньорство с Helen Exley Giftbooks®
Серията „Специален подарък” включва още четири нови заглавия луксозни книги подарък за специални хора. „За любимия учител”, „За любимата баба”, „За любимата внучка”, „За любимата сестра” изразяват онези важни емоции от живота, които искаме да изкажем на нашите близки, но невинаги намираме подходящите думи.

Издателска къща „ИнфоДАР” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозната серия книги подарък „Специален подарък” , от която са продадени повече от 16 милиона копия по целия свят. Всяка книга от серията е специален подарък за специален човек – тя носи емоцията на споделените чувства, на благодатта да си родител или верен приятел, тръпката на споделената любов и благодарността към партньора за подкрепата в съвместния живот. Всяко от заглавията носи едно основно простичко послание: „Обичам те” и „Благодаря ти за всичко”.

„Моя основна цел е да помогна на семействата да общуват помежду си, да намеря точните думи, с които те да изразят своята любов и привързаност към близките си”, казва Хелън Ексли. Много често посланието на книгите е съвсем простичко „Обичам те!” или „Благодаря ти, че те има и че ми отдаде толкова много!”.
Всяка от книжките в поредицата е проектирана така, че да бъде наистина специален подарък – луксозно полиграфическо изпълнение в подходящ формат, златен кант на корицата, създаващ впечатление за опакован подарък, в допълнение с изключително нежните и тематични илюстрации на Джулиет Кларк.

Борковите патила. Звездни капитани

Борко и сестричката му Галка ще открият нови приятели в пътешествието си в  „Звездни капитани” – втората книжка ...

На първата страница на всички книжки от поредицата може да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен и посланието от сърце.


Тази книга е малък подарък в знак на благодарност за специален учител. Тя е отплата за умението му да направи дори най-скучните неща интересни и за това, че е човекът, който помага на всички. Тя е подарък за това, че е добър, търпелив и окуражаващ. И най-вече, че е допринесъл да се чувстваме щастливи от живота.



Сестрата е изключително специален човек. С нея споделяте радостите, смеха, сълзите, тайните на съвместното израстване. И тези спомени ще са с вас завинаги. Приятелите идват и си отиват, но онова, което ще става все по-силно през годините, е връзката със сестра ви. Тази малка книжка е специален подарък за всички споделени спомени, любов и приятелство с любимата сестра.


Тази книжка подарък е знак за благодарност и любов към скъп за нас човек – любимата баба. Тя е признание за всеотдайността, грижите и обичта, с които ни даряват нашите баби, както и за нашата привързаност към тях. За смешните, забавните, тъжните, специалните моменти, които ни отдават нашите баби, за скъпите спомени, с които завинаги ще помним образа на този любим човек.

Оцелей, както можеш! Съобщи, каквото можеш!

Добрата новина – оцеляхме! Лошата – те също! Годината е 2014. Зомби апокалипсис залива света, след като „лек за обик...

Внучката е един от най-специалните хора в живота на нейните баба и дядо. Те я обсипват с обожание и внимание, плод на надеждата им да ѝ осигурят цялата любов на света, да я обградят с обич и грижа. Тази книжка е най-искреното пожелание за щастлив живот от една баба към нейната внучка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com