Новите пакости на малкия Николà

22229
Новите пакости на малкия Николà
Снимка: Колибри

Излязоха две нови книжки за малкия Николà от поредицата „За най-малките - Аз се уча да чета“! Преводът е на Румяна Маркова.

В „Сензацията“ (32 стр., цена: 5.99 лв.) умникът Николà решава да издава вестник. За целта му трябват приятели, но и някоя сензация! И започва да шпионира баща си с помощта на Луизет. Изглежда, децата са готови на всичко, за да разобличат родителите си.

Дора помага на Диего и спасява Снежната принцеса

На 20 октомври излизат две от най-популярните и обичани книжки за Дора Изследователката. Този път в приключенията активно участва и ней...

В „Готов за бой“ (32 стр., цена: 5.99 лв.) има не един, а двама малчугани, готови за бой – Николà и Жофроа. След една нищо и никаква свада децата решават да се бият в междучасието. Техните съученици се готвят за зрелището, но накрая се оказва, че диалогът е бил по-умното решение.

Поредицата „Николà за най-малките“ е подходяща за дечица в предучилищна възраст или в детската градина. Обхваща четиринайсет заглавия и е изключително увлекателна, лека и забавна. Освен че са идеални за сричане, книжките са богати на илюстрации и са пригодени за крехката психика на малчуганите. Авторите са адаптирали разказите на Госини, насищайки повествованието с пряка реч. Приключенията на малкия Николà и чудното му обкръжение се развиват в реалния свят и несъмнено ще се харесат на всички будни и усмихнати дечица!

 

 

Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване

Българските почитатели на Мураками вече предвкусват насладата от съприкосновението с последния му роман. На 13 октомври излезе едно от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги