Отвъд волята - Тайният принцип за постигане на успех, любов и щастие

31105
Отвъд волята - Тайният принцип за постигане на успех, любов и щастие
Снимка: Хермес

На 11 юни излиза „Отвъд волята“ от д-р Алекс Лойд – дългоочакваното продължение на международния бестселър „Лечебният код“ – заглавие, което се превърна във феномен за българския книжен пазар и помогна на хиляди хора да се справят със стреса – основен виновник за здравословните и личните ни проблеми. От излизането си през март 2012 година до днес „Лечебният код“ се радва на нестихващ читателски интерес и е продаден в рекорден тираж.

В „Отвъд волята“ д-р Алекс Лойд доразвива и надгражда принципите, заложени в „Лечебният код“. Според него източникът на всеки проблем е страхът, а решението – любовта. С ясни и практични съвети той ще ви помогне да постигнете дълготраен успех и истинско щастие.

Д-р Алекс Лойд:
Искам да помогна на всеки един от вас да спре да се фокусира върху страха, миналото или бъдещето и да заживее с любов в настоящето.
 


Д-р Лойд е помогнал на хиляди хора по света да се излекуват от нелечими болести и да променят живота си завинаги. Той притежава докторска степен по психология и природолечебна медицина. Днес частната му практика е една от най-мащабните в света, с клиенти в 50 щата и 158 страни (и в отделни области на тези страни). Д-р Лойд вярва, че ако търсим разрешение на житейските си проблеми, трябва първо да излекуваме скритите си духовни проблеми, и през 1988 г. започва да разработва програма за целта. Той е бил интервюиран на живо по ABC, NBC, CBS, Fox и PBS като експерт в диагностицирането и лечението на скрития източник на проблемите, с които хората се сблъскват в областта на успеха, взаимоотношенията и здравето. Неговата първа книга – „Лечебният код“, е международен бестселър, която в момента е издадена на повече от двадесет и пет езика. „Отвъд волята“ има всички качества да достигне успеха на „Лечебният код“. Продадена е в над двадесет държави и се радва на сериозен читателски интерес.

За книгата „Отвъд волята“

Тази книга е за живота отвъд.
Отвъд възможностите на волята.
Отвъд обикновеното.
Отвъд страховете.
Отвъд обстоятелствата.
Отвъд надеждите и мечтите.

„Отвъд волята“ ще ви покаже как да препрограмирате отрицателните мисловни модели, основани на страха, за да постигнете желаната промяна. В нея ще откриете не само принципите, които ще ви помогнат да постигнете щастие и успех във всяка област от живота ви, но и метода и инструментите, с които ще накарате Най-великия Принцип да работи за вас. Всичко е систематизирано под формата на практически инструкции, които стъпка по стъпка ще ви преведат през целия процес.

Души в окови от Съмърсет Моъм

На 11 юни излиза ново заглавие от серията „Клуб Класика“ – „Души в окови“ на Съмърсет Моъм. Романът има н...

Без значение дали измервате успеха с богатство, кариерно израстване или решаване на здравословен или личен проблем, книгата ще ви помогне да постигнете целите си бързо и дълготрайно.
Формулата, която предлага Алекс Лойд, въздейства директно върху източника на всичките ни проблеми и действа безотказно, защото е в съгласие със самите закони на Вселената. Авторът се позовава на най-новите научни открития в областта на медицината, физиката и психологията, които по същество само потвърждават древната мъдрост, че любовта е най-могъщата движеща сила в природата.

В действителност всеки проблем или липса на щастие и успех се дължат на вътрешен страх – дори физическите проблеми. А всеки вътрешен страх е резултат от липсата на любов в определено отношение.
Без значение в коя област са проблемите ви – здраве, връзки, успех, гняв, тревожност, – техният източник винаги е страхът, а решението – любовта.

                                                         Д-р Алекс Лойд

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com