Падение и подем

22969
Падение и подем
Снимка: Егмонт

Третата книга във фентъзи трилогията Гриша излиза на 20 септември.

Спиращ дъха финал на една красива и завладяваща история. Това е „Падение и подем” – третата и последна книга от фентъзи трилогията Гриша.

Романът излиза едновременно в хартиен и електронен формат на 20 септември. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Скрита дълбоко в древна мрежа от тунели и пещери, силите на Алина са отслабени. На всичкото отгоре тя трябва да се примири със зелотите, които се отнасят към нея като към светица. Плановете ѝ обаче са да се възстанови колкото се може по-бързо, за да се впусне в преследване на неуловимия феникс. А надеждата ѝ е, че принцът беглец все още е жив.

Господарят Батистас и останалото

„Егмонт” издава „Господарят Батистас и останалото” от Костас Монтис. Това е единственият публикуван роман на пр...

Алина ще трябва да сключи нови съюзи и да преглътне стари вражди. Но докато разкрива тайните на Тъмнейши, тя ще повдигне и булото над минало, което завинаги ще промени представата ѝ за тяхната връзка и за силата, която самата тя притежава. Фениксът е единственото нещо, което може да спаси Равка от унищожение. Залавянето му обаче може да коства на Алина бъдещето, за което толкова много се бори.

Лий Бардуго е родена в Йерусалим, израства в Лос Анджелис и завършва английска литература в университета Йейл. Работи като журналист и копирайтър, преди да последва мечтата си и да напише първия си роман. Утолява страстта си към блясъка, таласъмите и костюмите чрез другата си кариера на холивудски гримьор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com