Подарък от сърце за любим човек – или как да кажем "Мисля за теб" с книга

24236
Подарък от сърце за любим човек – или как да кажем "Мисля за теб" с книга
Снимка: Инфодар

Вече няколко десетилетия книгите на Helen Exley Publications са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Посланията в книгите подарък от сериите „Специален подарък” и „Подарък от сърце” (издание на ИК „Инфодар”) са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им.

Най-популярните книги подарък в света!

"Геном" от Сергей Лукяненко

В далечното бъдеще човечеството е осъществило много свои амбиции и дори смята, че е намерило отговори на най-трудните въпроси. Човешкат...

Със своя незаменим опит в поднасянето на съкровени мисли и известни цитати под формата на луксозна книжка, Хелън Ексли и до днес взема дейно участие в подготовката на книгите. Тя създава първата книга на своята кухненска маса – това е „Баби и дядовци”. Оттогава Helen Exley Publications се превръща в семеен бизнес, в който е ангажирано цялото семейство на Хелън и в който битуват отдаденост, неизмеримо желание за улесняване на общуването между хората и стремеж за популяризиране на идеята за „подарък с мисъл за теб”.

Често читатели и почитатели на луксозните книги с марка Helen Exley пишат на Хелън с благодарност за вдъхновението, радостта, която са предизвикали, подарявайки нейна книга.

Илюстрациите и текстовете са много внимателно подбрани и целта винаги е била да са силно въздействащи.

Серията „Специален подарък” включва тринадесет луксозни книжки подарък, а новата серията „Подарък от сърце” включва четири също толкова прекрасни книжки подарък, подходящи за различни поводи. Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи.

Къпкейкове. 50 Лесни рецепти

„При вида на къпкейк човек трудно може да сдържи усмивката си.“ Ан Бърд, кулинарен автор Къпкейкове – весели, ори...

Затова тези книжки от двете серии „Специален подарък” и „Подарък от сърце” със сигурност ще намерят своето място в сърцето на всеки. Всяка книжка е подготвена така, че да бъде специален подарък – радост за този, който я получава, но и за този, който я подарява, с милото послание: „Видях я и се сетих за теб”.

Всички книги подарък от серията „Подарък от сърце” могат да бъдат ръчно надписани на първата страница с цел посланието да бъде още по-лично.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги