Скандалът никога не спи с "Холивудски грешници"

19099
Скандалът никога не спи с "Холивудски грешници"

"Холивудски грешници" е първият роман на Виктория Фокс. Определят го кратко като секси, сензационен, греховно добър. Ако харесвате Джaки Колинс, ще ви завладее и Виктория Фокс.

Власт - Бракът за холивудския разбивач на сърца Коул Стийл осигурява на Лейна Фалкън бляскава позиция на червения килим. Но докато бяга отчаяно от страшното си минало, се затваря в златна клетка.

Курбан Саид и „Момичето от златния рог”

Издателство Сиела представя на вашето внимание ново заглавие от историческата поредица CLIO „Момичето от златния рок” на Ку...

Отмъщение - Бракът на Кейт ди Лорентис повяхва толкова бързо, колкото и външният й вид. Но връзката на съпруга й с най-горещата новоизгряваща звезда в Холивуд я тласка по ръба. Време е за разплата!

Страст - Английската роза Клое Френч е спечелила милиони сърца със своята невинност, но рок звездата Нейт е опасно и тъмно изкушение. Ще я унищожи ли страстта?

Алчност - Приказната сватба на краля на Лас Вегас Робърт Сейнт Луис с най-богатата наследница на Греховния град е съкровище за медиите... Но скандалът обикаля като лешояд - предстои да се разкрият мръсни тайни!

Бихте ли продали душата си, за да успеете?

„Български загадки” на Григор Николов

Издателство Сиела представя на вашето внимание ново заглавие от поредицата HISTORIA incognita „Български загадки” на Григор...

Виктория Фокс е родена през 1983 г. и израства в Нортхемптъншир. Завършва университета в Съсекс. Започва работа като редактор в издателство, но напуска, за да се отдаде изцяло на писането. "Холивудски грешници" е дебютният й роман.

Цена: 15,00 лв.

 

Тайната на катарите

Грег Лумис е адвокат по търговското право. Писателската му кариера стартира през 1991 година. Досега е издал седем романа на историческ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com