Списъкът на омразата

33671
Списъкът на омразата
Снимка: Ентусиаст

Представете си, че сте искали някой да умре, и това се случи...

Но ако убиецът е момчето, което обичате?

Любов, семейни тайни и вражди под небето на Прованс

В сърцето на Прованс две враждуващи фамилии водят истинска война. Ревност, лъжи и алчност създават смъртоносен водовъртеж… Трид...

Валъри и Ник са различни - аутсайдери, които не се вписват сред съучениците си. Отхвърлени, без много приятели и близки, с които да споделят, те създават списък на хората, които мразят. Нещата обаче отиват твърде далеч, когато един ден Ник започва да стреля по съучениците си в училищното кафене. Докато се опитва да го спре, Валъри спасява живота на своя съученичка. За някои тя е герой, но за други е съучастник в престъплението, защото Ник е избирал мишените си по техния списък!

Сега, след едно лято на изолация, Вал трябва да събере парчетата от своя свят, който се е разпаднал така драматично, да се изправи пред вината си и да се върне в училище, за да завърши гимназия. Преследвана от спомена за момчето, което още обича, и докато лавира в сложните взаимоотношения със семейството си, бившите приятели и момичето, чийто живот е спасила, тя ще трябва да приеме трагедията и своята роля в нея, за да изкупи греха си, да прости сама на себе си, да се помири с миналото и да продължи напред.

Но дали ще успее? И ще има ли кой да застане до нея по този страшен път?

Дженифър Браун работи и живее със съпруга си и трите им деца в Канзас Сити, Мисури. Когато не пише на сериозна тематика, двукратната носителка на „Erma Bombeck Global Humor Award“ работи като колумнист в „Kansas City Star“. „Списъкът на омразата“ е нейният дебютен роман.

Издателство "Ентусиаст" ще отбележи Световния ден на Роалд Дал

Учебната година започва най-добре с празненство. Всички деца очакват с нетърпение 13 септември – Световния ден на Роалд Дал, за д...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги