Сънища за богове и чудовища

49805
Сънища за богове и чудовища
Снимка: Егмонт

Имало едно време един ангел и един дявол, които се обикнали... Това не завършило добре.

С това изречение американската писателка Лейни Тейлър плени сърцата на читатели от цял свят преди няколко години. Как ще завърши историята на Кару и Акива? Това ще разкрие „Сънища за богове и чудовища”, финалната книга в трилогията „Създадена от дим и кост”. Романът излиза на българския пазар на 2 август, едновременно в хартиен и електронен формат. Той ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

"Носи само колкото можеш" - 98 основни съвета и техники за откриване на вътрешна сила

Егмонт представя изданието на „Нешънъл Джиографик” „Носи само колкото можеш” от Джанис Холи Бут. Колекцията й...


Историята на Кару и Акива продължава в третата и финална книга от трилогията „Създадена от дим и кост”. Една приказна история, в която демоните не са толкова страшни, а ангелите не са това, за което ги мислим...

Бруталната армия на Джаел преминава в човешкия свят, а Кару и Акива са принудени да се съюзят срещу заплахата. Отдавнашната им мечта се сбъдва, но по един много объркан начин. И все пак в тях се заражда надежда, че може и да открият път за своите хора. А защо не и за себе си? Към един нов живот, а може би дори любов. Но Джаел не е най-голямата заплаха. Зла кралица преследва Акива и в небето на Ерец нещо се случва...
От улиците на Рим до пещерите на Кирин  – хора, химери и серафими продължават да се борят, обичат и умират в епичен театър... отвъд доброто и злото, правилното и грешното, приятелите и враговете.

Лейни Тайлър е завършила литература в Калифорнийския университет в Бъркли. Автор е на три предишни книги – Blackbringer и Siksinger от серията Dreamdark и на сборника от три фантастични новели Lips Touch: Three Times, финалист на National Book Award 2011. „Създадена от дим и кост” е също сред финалистите на престижни литературни награди, но на Children's Choice Book Awards за 2012 година.

Понастоящем писателката живее в Портланд, Орегон със съпруга си – илюстратора Джим Ди Бартолю, и дъщеря им Клементин Пай.

„Целта ми е да пиша истории, в които читателите ще пожелаят да пристъпят и заживеят и които, надявам се, ще им позволят да се загубят из страниците”, казва Лейни. В интервюта авторката споделя още, че вярва, че мечтите са истински неща, а не празни химери и наша задача в този живот е да ги превърнем в реалност, защото никой друг няма да го стори за нас и защото това е нашият един единствен „див и ценен живот”! Това е и идеята, залегнала в трилогията „Създадена от дим и кост” – книги за вярата и надеждата. Защото, както един от главните герои в нея обича да казва: „Надеждата е истинската магия”.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги