ИК "Хермес" пусна на пазара луксозно издание на "Малкият принц"

3641
ИК "Хермес" пусна на пазара луксозно издание на "Малкият принц"
Снимка: Хермес

Издателска къща „Хермес“ пуска на пазара луксозно издание на „Малкият принц“ от Антоан дьо Сент Екзюпери. Вечната книга, която всяко голямо и малко дете трябва да прочете, излиза на 31 март. Преводът е на Константин Константинов, а илюстрациите на талантливия художник Борис Стоилов.

На 1 април от 18,00 часа в галерия „Лаутлиев“, Пловдив, арт квартал „Капана“, ще бъде открита и изложба с илюстрациите от „Малкият принц“.

Париж - радостта от живота

Димо Райков е един от най-харесваните и четени съвременни български писатели. Освен в България, той стана много популярен и във френска...

Представи си, че си се изгубил в необятната африканска пустиня. И че изведнъж пред теб се появява момченце със златни коси, което настоява да му нарисуваш овца. Това е малкият принц, който идва от далечна планета с размерите на къща. Той задава много въпроси и се опитва да разбере странния свят на възрастните. Заедно ще се впуснете в необикновено приключение. За да научите тайната на живота: че „...най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите“.

Луксозно издание на една от вечните книги, които всеки трябва да прочете. Тя съдържа непреходни истини за живота, любовта и приятелството.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги