"Италианска сватба" - една романтична история, обгърната в сватбена дантела и аромат на кухня за ценители

45588
"Италианска сватба" - една романтична история, обгърната в сватбена дантела и аромат на кухня за ценители
Снимка: Art plus

Много често децата възприемат родителите си като досадни възрастни, които винаги са били само такива. Без да се замислят, че те също са имали своята младост, копнежи, пропуснати възможности, моменти на щастие и право на мечти и безразсъдство.

Ето, че в живота на младата дизайнерка на булченски рокли - Пиета се появява момент, в който да погледне с други очи на майка си и на баща си.

В своя роман "Италианска сватба" авторът Ники Пелегрино ни предлага едно нелеко пътуване през миналото към бъдещето, през несподелените тайни на героите, хилядите въпроси на децата и отговори, от чийто отговор те е страх... Но животът е такъв – пълен с предизвикателства и препятствия, след които щастието е още по-сладко....

"Къща за гости на плажа" на Ванеса Грийн - за преоткритото приятелство и вълнуващото ново начало

Казват, че женското приятелство е краткотрайно, а понякога лицемерно. Но истинското приятелство между жени е непресъхващ фонтан на сила...

“Италианска сватба“ е история за любовта в различните ѝ измерения – на мъжа към жената, родителите към децата, децата към майката и бащата, сестринската и братската обич.. отношенията понякога са сложни, но желанието и истинските чувства могат да се справят с всяко едно предизвикателство и да надвият дори многогодишна вражда.

Сюжетът е обгърнат от нежна дантела, понякога се чува звукът от разпилени мъниста, потропването на тенджерите, ароматът на вкусна гозба...

"Докато работеше върху плата и покриваше все по-голяма площ с кристали, Пиета се замисли за любовта и колко трудно е понякога да я намери човек. Майка ѝ я беше открила край един фонтан в Рим, приятелката на майка ѝ Одри я беше срещнала в кола на път из Швейцария. Пиета отдавна се надяваше нещо такова да се случи и на нея. Един ден най-неочаквано да попадне на мъж, за когото ще поиска да се ожени..."

Страниците на „Италианска сватба“ са пропити с много страст, така че понякога парят. За това допринасят и невероятните кулинарни умения на някои от героите. Много добре знаем, че истинската любов и вкусните гозби са неразривно свързани.

Стивън Кинг спечели конкурса "Моята любима книга – 2015"

След оспорвана надпревара „Търси се” на Стивън Кинг спечели Националния конкурс „Моята любима книга – 2015&rdqu...

Ако сте у дома и гледате дъжда и как клоните на дърветата се огъват от вятъра вземете „Италианска сватба“ в ръцете. Това е и книга, подходяща за топъл ден в парка, под лъчите на слънцето, което да ви даде още повече оптимизъм и надежда... Или просто да Ви достави удоволствие от една красива и романтична история.

Невероятните рецепти в нея правят книгата още по-ценна и интересна.

“Италианска сватба“ е четвъртият роман на Ники Пелегрино, който АРТ ПЛЮС издава. Предишните са ЛЕТОВНИЧКИТЕ, ЕДНО ЛЯТО ВЪВ ВЕНЕЦИЯ и ШКОЛА ПО ГОТВАРСТВО “ХРАНА НА ЛЮБОВТА”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com