Излиза "Полукрал", дългоочакваната книга 1 от трилогията "Разбито море"

4664
Излиза "Полукрал", дългоочакваната книга 1 от трилогията "Разбито море"
Снимка: Колибри

За радост на страстните поддръжници на фентъзи жанра в България, на 8 февруари излиза „Полукрал”, дългоочакваната книга 1 от трилогията „Разбито море“.

„Полукрал“ (превод: Александър Ганчев, 384 стр., цена: 18 лв.) разказва историята на принц Ярви, който съвсем не може да се нарече свиреп воин. Предначертан от баща Мир, неговият път води към познанието и минава през благата дума. Майка Война никога няма да се усмихва над бойните му победи. За сакат слабак няма място в тренировъчвия квадрат или в стената от щитове, нито на Черния трон, въпреки че той е негов законен наследник. Но ако човек се нуждае от две ръце, за да срази в честен двубой някого, да го наръга в гръб му стига и само една, особено ако е направлявана от остър ум като този на Ярви. Дали законният крал ще успее да се върне на престола?

Да разговаряш със Скорсезе

„Разговори със Скорсезе“ на Ричард Шикъл предлага рядък поглед към вътрешния свят на Скорсезе, една от „институциите&...

Джо Абъркромби е роден през 1974 г., завършва Кралското училище в Ланкастър и психология в Манчестърския университет. Името му отдавна е синоним на храбър език, ярки герои и пълнокръвни сюжети. Неизтощимото въображение и богатството на световете, които Абъркромби изгражда, отрежда на произведенията му място сред най-добрите образци във фентъзи жанра. Благодарение на „Колибри“ българската публика вече познава епичната трилогия „Първият закон“, чутовния екшън „Герои“ и съвършената жанрова провокация „Червена страна”.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com