"Желание за истина" от Сесилия Атиа

25906
"Желание за истина"  от  Сесилия Атиа
Снимка: Хермес

На 31 октомври на българския пазар се появи дългоочакваната автобиография на бившата Първа дама на Франция Сесилия Саркози, вече с фамилия Атиа – „Желание за истина“ (ИК „Хермес“). В нея г-жа Атиа откровено разказва за живота си, отношенията с бившия си съпруг – президента на Франция Никола Саркози, и ежедневието на Първа дама. Като най-големи свои постижения тя определя раждането и възпитанието на трите си деца, участието си в освобождаването на българските медици от Либия, на които е посветена цяла глава, и учредяването на благотворителната фондация, която помага на жени, изпаднали в затруднено положение.

„Желание за истина“ е първата официална автобиография на бившата Първа дама на Франция

Разтърсващата автобиография на бившата първа дама на Франция Сесилия Саркози – Атиа скоро и на български

Сесилия Атиа (преди Саркози) изненадващо пристигна в България за среща с българските медици от Либия. Това съвпадна с подготовката на к...

За пръв път Сесилия Атиа споделя с читателите истината за своя живот. От щастливото детство и изпълнената с несигурност младост до първия си брак с телевизионния водещ Жак Мартен. За срещата си с бъдещия президент на Франция Никола Саркози, влюбването им и съвместния им живот в Елисейския дворец. Благодарение на неговата безгранична амбиция, себеотдаденост и увереност Сесилия се научава да вярва в себе си.

Бившата Първа дама на Франция открито разказва и за решението си да се раздели с влиятелния политик, за да се омъжи за бизнесмена Ришар Атиа.

Истинската Сесилия – решителна и борбена, ръководена от стремежа към справедливост – коренно се различава от налагания от медиите образ. Тя проявява изключителна воля и неотстъпчивост при преговорите с полковник Кадафи. Благодарение на нея петте несправедливо осъдени на смърт български медицински сестри и палестинският лекар са спасени. Сесилия определя това събитие като най-разтърсващото в живота си, помогнало й да открие истинското си призвание: да помага на онеправданите.

Премиера на "Летопис. Йордан Йовков" Том I и II в Национална библиотека "Св. Св. Кирил и Методий"

Днес, 23 октомври от 17,00 ч. в Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, на втория етаж, ще се състои премиерата на...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги