Как да не повтаряме грешките на нашите родители

3161
Как да не повтаряме грешките на нашите родители
Снимка: Колибри

Излезе бестселърът „Грешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите деца”, една книга, която още с появяването си се превръща в настолно четиво за американските родители.

„Грешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите деца“ (превод: Надя Баева, 304 стр., цена: 16 лв.) осветлява механизмите и степента, до която преживяванията в детските ни години моделират нагласата ни към отглеждането и възпитанието на собствените ни деца. Като се уповават на сензационни открития в областта на невробиологията и изследванията на привързаността, авторите обясняват как междуличностните отношения рефлектират върху развитието на мозъка и предлагат на родителите подход в серия стъпки, който ще им помогне да осмислят миналото си и да отгледат едни уравновесени и отговорни личности.

На 21 март излизат на български първите три книжки със Скуби-Ду

Има едно страхотно говорещо куче, което е суперзвезда, и то се казва Скуби-Ду! На 21 март излизат на български първите три книжки с люб...

Завършил медицина в Харвард, Даниел Дж. Сигъл е уважаван педиатър и детски психиатър, прецизен изследовател на отношенията в семейството и блестящ популяризатор. Съвместно с Мери Харцел, която също е педиатър и опитен експерт в областта на възпитанието, написва „Грешките на нашите родители. Как да не ги повтаряме при отглеждането на нашите деца“. Книгата светкавично се превръща в абсолютен бестселър в САЩ и Канада, впоследствие е преведена на десетки езици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги