Потопете се в "Магичния град" на Лизи Мери Кълън

5195
Потопете се в "Магичния град" на Лизи Мери Кълън
Снимка: Litus

Талантливата млада художничка Лизи Мери Кълън е създала изумително красиви и богати илюстрации, представящи колекция от известни емблематични места от цял свят. Тук ще откриете изображения на Лондон, Париж, Сан Франциско, Барселона, Ронда, Япония, Москва, Амстердам, Берлин, Рим, Ню Йорк, Египет, Малта, Рио, Сидни и Венеция.

Оцветяването и запълването с драскулки на завихрените като в спирала илюстрации на живописни градове и прочутите им забележителности ще ви накара да погледнете на познатото по фантастично нов начин и ще отвори ума ви към скритите чудеса на градските пейзажи. Впуснете се по паважа на криволичещите улички, насочете поглед към небостъргачите, пронизващи небето, извисете се над покривите и кулите.

"Призрачно" на Чък Паланюк ще ви остави със зинали уста!

23-ма души, привидно без нищо общо помежду си, се озовават в стар театър, изцяло изолирани от външния свят. Едно нещо ги събира. Те са ...

Вдъхновение и терапия – идеалната книга за почитателите на новата мода, оцветяването.

Лизи Мери Кълън е учила дизайн в колежа Голдсмитс. Излагала е свои творби в Лондон, Ню Йорк и Париж. Работата ѝ е насочена върху психогеографията и градските пейзажи. През 2011 г. списанието Design’s Week я обявява за една от 50-те души с най-голям принос в сферата на дизайна. Нейни клиентите са Zizzi, MTV, Harvey Nichols, HTC, first direct, Somerset House, Penguin. Преди да се заеме с рисуване, е работила по филмите за Хари Потър в Warner Bros.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com