Шопингманиачката Беки Б. сред звездите и интригите на Холивуд

10966
Шопингманиачката Беки Б. сред звездите и интригите на Холивуд
Снимка: Кръгозор

„Скъпа госпожо Брандън,

Благодаря Ви за писмото. Радвам се, че неотдавнашното Ви посещение в нашия спа център ви е харесало.

Сюзън Вриланд: Пиша за хора, които се нуждаят от изкуство и които не го познават

Авторката Сюзън Вриланд поставя в центъра на своите исторически романи („Картините на Лизет” и „Момичето в хиацинтово...

За съжаление не мога да коментирам дали жената в първата редица на Вашия клас по йога е била Гуинет Полтроу. Съжалявам, че е било трудно да се разбере, защото „тя винаги е била с главата надолу“.

Поради това не мога да предам Вашето запитване относно това как тя постига „подобна перфектна стойка на глава“ и дали има „специални тежести в тениската си“, нито мога да предам поканата Ви за органичен чай с кексчета от кейл”.

Има само един човек, който може да получи писмо с подобно съдържание, и това е Ребека Брандън. Да бъде в Холивуд сред знаменитости - това е мечтата на Беки и тя е на път да се сбъдне в романа „Беки Б. в Холивуд” (ИК „Кръгозор”). Това е седмата книга от поредицата за очарователната шопингманиачка, която излиза у нас на 6 април 2015 г. Пристрастена към пазаруването, вятърничава, но и добродушна и забавна, Беки Б. се превърна в любимка на дамите, които четат романите от серията на Софи Кинсела.

Този път Беки е в Лос Анджелис заедно с двегодишната си дъщеря Мини и съпруга си Люк, който работи като пиар на известната актриса Сейдж Сиймор.

Беки няма търпение да се впусне в бляскавия живот на Ел Ей сред безброй знаменитости и шопинг разходки. И... да започне нова работа – като стилист на някоя звезда. Червен килим, готви се, Беки идва! И няма да е сама – защото вярната ѝ приятелка Сузи пристига със семейството си и двете отново са заедно.

Мистериозна картина Вермеер променя съдби

Мистериозна картина на Вермеер свързва осем съдби през четири века. След „Картините на Лизет” писателката Сюзън Вриланд отн...

Нещата се усложняват, когато Беки става част от екипа на съперница на Сейдж и скоро разбира, че е забъркана в звездна интрига. А Люк не може да повярва, че Беки е укрила важна информация от него.

Възможно ли е с действията си Беки да наранява хората, които обича най-много? Ще ѝ прости ли Люк?

Премиера на червения килим, кадифени въженца, насочени микрофони и дизайнерска рокля – мечтата на Беки е вече реалност. Но това ли е всичко, което винаги е искала?

 

 

Ники и Аликс - последната руска императорска двойка

И императорите могат да обичат. Историята на Николай II и Александра Фьодоровна може да стане романтичен модел за вечни времена на поня...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com