Силви Вартан: "Все пак си оставам оптимистка"

28795
Силви Вартан: "Все пак си оставам оптимистка"
Снимка: Колибри

Днес, 7 април 2014 г. излиза изящният автобиографичен роман „Дума по дума“, подписан от неповторимата Силви Вартан!

„Дума по дума“ (превод: Венелин Пройков, цена: 15 лв., 312 стр.) е увлекателен набор от наблюдения, мисли, емоции и впечатления, композирани така, че да осигурят на читателя код към личността на най-обичаното „йе-йе момиче“ в България.

„Все пак си оставам оптимистка“, обобщава тя, „когато си дадем труд да опознаем другия, ни става ясно, че в основата си всички сме еднакви, независимо от разликите в културата и произхода. Усещам го в пълна мяра всеки път, щом замина на турне: пея пред безкрайно разнообразна публика из целия свят, но емоцията всеки път си е същата, както и радостта да бъдем заедно.“

Силви Вартан е световноизвестна френска певица и киноактриса, родена в България. На седем годишна възраст тя напуска родината си, а десет години по-късно записва първата си песен в Париж. Тя е не просто една от гранд дамите на френската музика, а борбена и чувствителна жена, покорила интереса на милиони почитатели по света с неоспорим талант, елегантно сценично присъствие и благородство на духа.

На 23 април в София ще се състои премиера на книгата с участието на самата Вартан. На 24 април в зала 1 на НДК тя ще изнесе поредния си концерт в България, на който ще представи легендарния албум „Силви в Нешвил“.

Добре дошли на Шадоу Стрийт 77

Добре дошли на Шадоу Стрийт 77. Някога тук се издигала огромна къща в ренесансов стил, построена през далечната 1889 г. от милионера А...



Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги