"Смъртен грях" - мрачен и завладяващ трилър, който поставя всички общоприети норми под съмнение!

4897
"Смъртен грях" - мрачен и завладяващ трилър, който поставя всички общоприети норми под съмнение!
Снимка: Хермес

Матю Арлидж е работил като сценарист на телевизионни сериали 15 години, като основно се е занимавал с драматични поредици. След работата си в голяма продуцентска къща и Би Би Си, той основава собствена компания за телевизионни сериали, която произвежда предимно криминални поредици.

„Куршум за двама“ е първият му роман, който се превърна в най-успешен дебютен трилър на годината. Критиците наричат Арлидж впечатляващ нов талант в жанра на трилъра и определят стила му като мрачен, оригинален и завладяващ.

Вторият му роман „Смъртен грях“ също се превръща в хит.

Откъс от "Шепотът на сенките"

Пол слезе последен от ферибота и бе посрещнат от ужасна гледка: две къртачни машини разбиваха участък от асфалта, а до тях ръмжащи авто...

Той, подобно на „Куршум за двама“, е много увлекателен и силно въздействащ трилър, в който психологическите детайли и мрачният реализъм са доразвити и още по-силно застъпени. Матю Арлидж има отличен стил на писане и майсторски поддържа напрежението и динамиката на действието.

В момента Матю Арлидж е един от най-четените писатели във Великобритания, а книгите му не спират да покоряват бестселъровите класации.

За книгата

В запустяла къща в Саутхамптън е открит обезобразеният труп на мъж. Няколко часа по-късно изтръгнатото му сърце е изпратено на съпругата и децата му в дома им.

В изоставена кола извън града е намерен убит мъж, който преди смъртта си очевидно е ползвал услугите на проститутка. На следващия ден окървавеното му сърце е доставено на работното му място.

"Среднощни светлини" - роман за истинското в хората

Страхуваме се да живеем и изведнъж умираме. Изчезваме. Изглежда, единственото, което оцеляваше след нас, бе любовта. Стига да намерим с...

Бруталните убийства стават най-горещата новина и скоро медиите подхващат версията за Джак Изкормвача в женски облик. Детектив Хелън Грейс обаче не се наема с такива гръмки предположения, но с екипа й са убедени, че извършителят е жена. Водена от силен гняв, убийцата набелязва привидно почтени семейни мъже, които тайно ползват платени сексуални услуги. Дали това е търсеща отмъщение проститутка? А може би наранена от множество изневери съпруга? Хелън Грейс дори започва да се съмнява, че тази жена реално съществува...

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги