Списък с гости ще има, а сватба?

17708
Списък с гости ще има, а сватба?
Снимка: Кръгозор

Съвършената сватба е мечтата на всяко (не)пораснало момиче. Съвършената сватба е мечтата на всяка майка. Но какво се случва, когато тези две представи се разминават?

С романа си „Списъкът с гости” Мелиса Хил ви кани на сватба, която никога няма да забравите. Авторката на „Малка кутийка от „Тифани” и „Гривна на желанията” отново ни предлага забавна, сърдечна и романтична история, изпълнена с  непредсказуеми обрати.

Луси Даймънд: Когато пишете, следвайте инстинктите си

Луси Даймънд, авторката на „Една нощ в Италия”, е родена в Нотингам, но в момента живее в красивия Бат. Времето си разпреде...

Шейн и Кара току-що са се сгодили и двамата са на седмото небе от щастие. Заедно са от няколко години и Кара няма търпение да мине по пътеката в църквата с любовта на живота си. Когато споделят новината със семействата си, очакват тяхната радостна реакция и безрезервна подкрепа. Но щом съобщават плановете си за сватбеното тържество, всичко се обърква. Защото никой не приема идеята им за сватба на плажа на карибски остров.

Хайди, по-малката бременна сестра на булката, направо полудява от мисълта, че трябва да пътува в своето състояние. Семейството на Кара иска голяма традиционна сватба в ирландска църква, а семейството на Шейн настоява за ефектно светско събитие с много хора.

Списъкът с гости расте – расте и напрежението между двете фамилии. Големият ден може да бъде съсипан, затова двамата решават да следват само своите желания.

Но готови ли са за последствията?

Бил ли е Шекспир италианец?

Великият драматург Уилиям Шекспир продължава да бъде загадка за учените от много страни. Известните данни за живота му не отговарят на ...

Романът „Списъкът с гости” е за това колко е важно да оставиш хората да следват своите мечти и желания. Как понякога вредим на любимите си хора, макар и водени от любов. И как идва моментът да ги оставим те да поемат сами... независимо дали по пътеката към олтара, или по житейския си път.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги